Mød her den certificerede Mindmap underviser Mads Brøbech

Det følgende interview har jeg glædet mig til at publicere her på Mindmapping.dk, da Mads Brøbech er en af de bedste Mindmap undervisere i Danmark og tilmed er han, som den eneste i Danmark, uddannet direkte hos Tony Buzan i at undervise andre i brugen mindmapping.

Med Mads egne ord: “Jeg lærer folk at bruge hjernen!”

God fornøjelse med interviewet og husk, hvis du spørgsmål til Mads, så er du meget velkommen til at bruge kommentar systemet herunder.

Hvad hedder du og hvor gammel er du?

Mads Brøbech, 38 år

Hvad laver du til dagligt? (arbejde / studie)

Ejer af Apprehendo. Jeg lærer folk at bruge hjernen – blandt andet ved hjælp af mindmap og hurtiglæsning.

Hvornår hørte du første gang om mindmapping og hvordan?

Jeg ved ikke hvor jeg første gang hørte om det. Men jeg brugte det i en eller anden form under mine studier til mine projekter, men først da jeg via en anden bog faldt jeg over bogen “Brug Hjernen Bedre” af Tony Buzan, som beskriver hvordan vi kan bruge vores hjerne mere effektivt, fik jeg en bedre forklaring af Mindmap

Hvad bruger du mindmapping til i dag?

Jeg underviser i Mindmap, så andre kan lære denne effektive teknik. I hverdagen bruger jeg mindmap til mine kundemøder, planlægning af dagen, projekter, præsentationer og fremtiden. Større beslutninger laver jeg også mindmap på.

Hvor lang tid gik der fra du hørte om mindmapping første gang til at du lærte og forstod mindmapping?

Flere år. Det krævede simpelthen et kursus hos Tony Buzan, før jeg til fulde forstod værdien af Mindmap

Hvad ser du som den største udfordring ved mindmapping?

1. Kendskab og udbredelsen af Mindmap

2. At folk ikke bruger den effektive måde at lave mindmap på, men bruger noget der ligner mindmap.

Hvad ser du som de største potentielle og muligheder med mindmapping?

Det største potentiale ligger i at få mindmap i den effektive form introduceret på folkeskoler, gymnasier og derved videregående uddannelser. Det vil betyde et fantastisk løft i vores mentale kapacitet til glæde for hele samfundet.

Hvordan ser du fremtiden for mindmapping?

Fremtiden for dette værktøj er meget lys. I en verden, hvor vi hele tiden skal have et større overblik over flere og flere komplekse information, har vi brug for at kunne styre vores viden på en struktureret og effektiv måde.

Hvor har du haft succes med at bruge mindmaping?

Alle steder. Jeg mener, at mindmap kan bruges til alle opgaver, som kræver brug af hjernen – og det gør de fleste opgaver. Så de steder hvor jeg bruger mindmap, oplever jeg at det er nemmere at afslutte opgaven med succes.

Hvis du skulle give et råd til en person som ikke kender eller overveje at begynde med mindmapping?

Gør op med dig selv om de værktøjer du bruger i dag formår at sætte hele hjernen i spil på samme tid på en struktureret måde. Hvis ikke så prøv Mindmap – men lær det på den rigtige måde.

Har du en henvisning (eller et mindmap )til inspiration omkring mindmapping som du gerne vil dele med læserne på mindmapping.dk?

Dette er måske et af det bedste mindmaps jeg nogensinde har set. Smukt lavet og en fantastisk struktur, hvor alle hurtig ville kunne læse indholdet og få noget ud af det – http://bit.ly/HcPgaN
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Mød her den certificerede Mindmap underviser Mads Brøbech, 10.0 out of 10 based on 1 rating

,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Uddannet i mindmapping hos Tony Buzan - September 27, 2012

    […] Vidste du, at man kan blive uddannet og certificeret i Mindmapping og mindmaps? Det er Hanne Biehl Laursen. Hanne er certificeret i iMindmap, som er lavet af Tony Buzans firma, og udbudt af Mads Brøbech i Danmark. […]

Leave a Reply