Mindmap tjeklist og opsummering

Step: 11 / 11

Du er nu kommet til denne mindmap uddannelses sidste skridt, men før du kan sige at du har taget din første uddannelse i brugen af mindmapping og mindmap er det sidste du mangler at tjekke af med dig selv, om du har lært og kan huske de elementære aspekter omkring mindmaps.

Det kan du gøre ved at læse nedenstående tjekliste igennem og se om du kan svare på spørgsmålene.

Tjekliste for mindmapping:

  • Hvorfor støtter mindmapping vores hukommelse og giver os bedre overblik?
  • Hvad er henholdsvis den højre og venstre hjernehalvdel god til?
  • Kan du nævne de grundlæggende regler for, hvordan du laver et simpelt mindmap?
  • Ved du hvordan mindmapping kan hjælpe dig til at tage bedre noter?
  • Kan du nævne de fire teknikker som støtter din hukommelse?
  • Har du gennemført øvelse 1, 2 og 3?

Tillykke!

Du har nu (såfremt du har læst de ovenstående steps) taget din første mindmap uddannelse. Mindmapping har hjulpet tusindvis af mennesker og du er nu klædt på til selv at gå i gang med at bruge mindmapping og mindmaps til at opnå en bedre hukommelse, større overblik og øget kreativitet i din hverdag. Du kan bruge, hvad du har lært overalt; til at styre projekter, til at skrive taler, til at lede møder, til at tage noter, til at planlægge din ugeog meget meget mere. Det er kun din fantasi der sætter grænser.

Gør dig selv og andre den tjeneste og hjælp med at udbrede mindmapping, og lær folk om vores to hjernehalvdele, så det ikke kun er dem der er stærke med den venstrehjernehalvdel der dikterer, hvordan ting bør foregå

Lad også denne mindmapuddannelse være en inspiration for dig, til at gå på opdagelse i din egen hjerne. Bliv mere nysgerrig på, hvordan din hjerne virker, hvad stimulerer den og hvad virker ikke så godt. HUSK at forskerne mener at vi kun bruger 1% af vores hjernekapacitet for nuværende. Lad os kæmpe for at forbedre dette.

Når menneskers hjerne bliver stimuleret på den rigtige måde og folk opdager den kraft, kreativitet og motivation som ligger i, ikke mindst mindmapping, men også andre hjerne-stimulerende teknikker – Så kan de gå videre ud i verden med deres projekter og skabe endnu flere gode og spændende projekter.

Tag et kig under mindmap bøger for at finde en bog der lærer dig mere om mindmapping.

Hermed er min opfordring givet videre. Brug mindmappingteknikkerne og gå ud og ændr verden. Gør du det, så vil jeg utrolig gerne høre DIN historie.

God fornøjelse med mindmapping og mindmaps!

 

– Steffen Hedebrandt


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
No comments yet.

Leave a Reply