Mindmap til Mac

Hvis du er kommet til denne siden i søgen efter et mindmap program som specifikt skal virke på din mac, så har jeg en god og dårlig nyhed til dig.

Den dårlige nyhed

Den dårlige er at du ikke skal bruge et mindmap program som udelukkende er beregnet til Mac’s (det skal nævnes, at der findes programmer f.eks. Mindmanager, Mindview, Curio med flere).

Den gode nyhed

Den gode nyhed er, at der faktisk findes en masse gode programmer til mac, de fungerer blot online og ikke offline.

Der er sket meget siden du var nødt til at købe et program (som ofte var dyrt at anskaffe) og installere det på din computer, så det kunne ligge der og optage plads.

Idag skal du bruge Online mindmapping programmer

I dag er de bedste mindmap programmer tilgængelige online og endnu en god nyhed er, at de faktisk alle tilbyder en gratis version du kan bruge op til et niveau, hvor du begynder at blive lidt af en mindmap ekspert. Skulle du nå til det punkt eller kan du bare ikke leve uden alle funktioner, så kan du i dag slippe med at betale et lille, men fast beløb hver måned til de forskellige udbydere.

Nogle af de mange fordele ved at benytte online mindmap programmer er, at de kan deles med dine venner, medstuderende eller kollegaer. Flere brugere kan bruge mindmappet på en gang. Skulle din computer blive stjålet, så ligger alle dine mindmaps i sikkerhed på internettet.

De mindmap programmer til apple’s mac, som altså nu benyttes online, kan du læse mere om og finde ud af hvilket passer dit behov bedst, ved at følge dette link.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

2 Responses to “Mindmap til Mac”

 1. hjh September 24, 2012 at 10:28 # Reply

  Jo, der findes da flere mindmapprogrammer til mac.
  Et af de bedre er crossplatform – så det findes til alle styresystemer so kan køre java.Programmet FREEMIND fungerer fint.

  • Steffen March 21, 2013 at 20:04 # Reply

   Hej HJH,
   har du et link til det program du her omtaler?
   Mvh. Steffen

Leave a Reply