Mindmap program

Står du og leder efter et mindmap program?

Enten fordi du ikke har så meget mod på at tegne eller du bare tænker at et online mindmap program er smartere, så det være en god idé at sætte dig lidt ind i de forskellige online mindmapping programmer, som kan fås “for free” mange steder. En fordel ved online mindmap programmer er, at du ikke skal bekymre dig om du har en mac eller pc.

Der er mange muligheder

Der findes mange forskellige mindmapping programmer du kan vælge imellem online: Mindmeister, Freemind, Bubblus, Mindomo, Dabbleboard, Mindnode, Comapping og mange flere!

Problemet er bare, hvilket skal du vælge?

Det er sjældent en god idé blot at lytte til de salgstaler de forskellige programmer selv præsentere på deres sites, da de kan være manipulerede eller måske endda opdigtede. Derfor vil jeg her nedenstående forsøge at beskrive de forskellige programmers funktionaliteter og pris. Der findes både gratis mindmap programmer og betalte mindmapping programmer.

Find Mindmap programmer online her:

Mindmeister:

Et online mindmap program du frit kan teste af gratis i 30 dage. Der kan oprettes brugere forskellige brugerprofiler, så du kan samarbejde online eller dele mindmappet via email til dine kollegaer, medstuderende eller venner.

En anden smart feature er at der findes en chat funktion, der gør at i kan kommunikere sammen mens i arbejder og diskutere forskellige emner. Hvis du pludselig føler jeres mindmap eller diskussion er kørt ud på et sidesport, findes der også en historik funktion, hvor i kan “spole” tiden tilbage og se hvordan jeres mindmap udviklede sig.

Mindmeister er uden tvivl en af dine førende leverandører af online mindmap software, gratis som betalte. Det ses blandt andet ved at mindmeister også er kodet til at vises på både smart phones (eks. mac’s iphones) og tablets (eks. mac’s ipad).

Gå til Mindmeister her:

Mind Maps

Mindomo:

Her er også tale om et kvalitets free mindmapping program. Du kan få mindmapping gratis her, men der tilbydes også betalte version af deres online mindmapping program, som har en masse gode features.

Deres mindmaps kan blive zoomet ud og ud og ud, så du kan lave ekstremt store mindmaps og overskue store komplekse mindmaps på denne måde. Du kan også indsætte video, lyd og billeder, så du slipper for selv at skulle tegne symboler der giver mening. Mindomo tilbyder også real time mindmaps, så du løbende kan kommunikere og dele dit mindmap og dine idéer, rigtig smart hvis du skal samarbejde udover de fysiske grænser. En anden fed funktion er at, når du har delt dit mindmap, så kan folk indsætte kommentarer og stemme på de ting af mindmappet som de bedst kan lide. En sidste god feature af Mindomo’s software er, at du kan eksportere til de steder du har lyst eksempelvis til pdf.

iMindmap – Think Buzan:

Mindmappets udbreder Tony Buzan har også en virksomhed bag sig, som har lavet et online mindmap program. Det kan nogenlunde det samme som de to ovenstående, men tilbyder også fede specielle features såsom 3d-mindmaps. Der findes også en integrator med Microsoft office pakken, som gør det muligt at integrere både fra et mindmap ind i f.eks. powerpoint eller til et mindmap fra et powerpoint (hvis ellers du har været god til at holde orden i din powerpoint præsentation.

Der er også rigtig gode ifht. at bruge iMindmap som projektstyrings værktøj. Blandt andet en opgave oversigt samt Gantt diagrammer med muligheder for løbende at markere arbejdets fremdrift og aflsutte milepæle gør iMindmap til et stærkt bud på et projektstyringsværktøj.

Tony Buzans eget værktøj tilbyder selvfølgelig også eksport til pdf, icon biblioteker, kommentar muligheder og adgang til flere forskellige bruger samtidig online.

Gå til iMindmap her:
iMindMap Basic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Mindmap program, 6.2 out of 10 based on 9 ratings

Trackbacks/Pingbacks

 1. Mindmap free – Find det mindmap free program du leder efter her - January 19, 2012

  […] Mindmap program […]

 2. Uddannet i mindmapping hos Tony Buzan - February 3, 2012

  […] Mindmap program […]

 3. Tony Buzan - Læs hvem Tony Buzan er her - February 18, 2012

  […] Mindmap program […]

 4. Streamline your work flow with Mindmap program » ArticleNotion - June 26, 2012

  […] more resources about Mindmap or about Mindmap Program, as well as regarding Mindmap free please review these pages. No Comments […]

 5. Interview: Mindmapping kan bruges til at undervise på Gymnasiet | Mindmapping.dk - Inspiration til mindmap og mindmapping - July 24, 2013

  […] Mindmap program […]

Leave a Reply