Mindmap Videoer

Her på siden kan du finde relevante videoer omkring mindmapping og baggrunden for mindmapping.

Jill Bolte Taylor, TED:

I min undervisning elsker jeg at vise folk denne TED video af Jill Bolte Taylor. Hun er en erfaren hjerneforsker som pludselig selv bliver ramt af en hjerneblødning og får mulighed for at studere det fænomen hun har forsket i, i så mange år “indefra”. Se denne video og du forstår hvordan mindmapping spiller sammen med din højre og venstre hjernehalvdel:

Mindmapping with Tony Buzan:

I denne “lidt for amerikanske” video præsentere grundlæggeren af Mind Mapping Tony Buzan en række idéer bag mindmapping og supplere op med visuelle eksempler. God intro til mindmaps:

Mind mapping by Stephen Pierce:

Er en videoer der lyn hurtigt kaster sig ud i at forklare hvad mind maps er og hvordan de bruges. Før du ved af det er Stephen Pierce igang med lære dig hvordan du kan memorere hele bøger med rekord stor effektivitet.

Mindmap af Steve Jobs’s tale på Stanford i 2005:

En af de bedste taler jeg har hørt i mit liv Steve Jobs’s berømte “Stay hungry, Stay foolish” afgangstale til Standford elever i 2005. Da jeg faldt over denne version, hvor den dokumenteres som et mindmap tænkte jeg, at jeg blev nød til at dele den med jer!

 

Har du spørgsmål til hvad de snakker om i videoerne eller hvorfor de er udvalgte er du velkommen til at rette kontakt.


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Mindmap Videoer, 10.0 out of 10 based on 1 rating
No comments yet.

Leave a Reply