Del dine mindmaps

Et mindmap siger mere end tusind, er sagt mange gange. Og at ikke to mindmap er ens, er ligeledes fremsagt ofte. Derfor kan det nogen gange være lidt svært at ”tage hul på” et nyt mindmap. Derfor er denne side lavet som en opfordring til dig om at dele de mindmaps, som du har lavet.

Det kan nemlig have stor værdi for andre som følger med her at se andres mindmap og på denne måde blive inspireret til, hvordan de kan arbejde videre med deres egne mindmaps og deres teknikker.

Under mindmap skabeloner har jeg fremvist nogle af de mindmaps jeg selv arbejder med (disse er lavet i powerpoint). Ofte har jeg også tegnet dem i hånden når jeg har afholdt kurser og lignende, men jeg har desværre ikke billeder af disse.

Jeg vil blive utrolig glad, hvis i har lyst til at dele jeres mindmaps, så andre kan blive inspireret af det arbejde i har lavet.

Kravene til det mindmap du deler er:

  • Det billede du har af mindmappet skal være i en ordentlig kvalitet.
  • Du skal give det 100 ord eller mere med på vejen omkring hvad mindmappet viser, hvordan du har struktureret det og hvorfor.
  • Vedhæft en lille ”forfatter beskrivelse”, hvor du fortaeller om hvem du er og hvad din historie er med mindmapping.

Opfylder du ovenstående tre kriterier, så skal det være mig en ære at dele dit (dine) mindmaps her på mindmapping.dk.

Det du skal gøre er at gå ind på Kontakt, sende mig en besked, så sender jeg dig min mailadresse, hvortil du kan sende dit mindmap, samt beskrivelse heraf og hvem du er.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
No comments yet.

Leave a Reply