Mindmap Bøger

Der findes et hav af mindmapping / mind map bøger på markedet som tilbyder alt fra hjælp til at tegne bedre over mod selvhjælpsbøger på baggrund af mindmapping. Nogen er decideret spild af tid og andre kan være enormt givende på både praktisk og konceptuelt niveau.

Her på siden vil du løbende kunne finde anmeldelser af Mindmap bøger og på baggrund af disse vide bedre hvilke mind mapping bøger som dækker dine behov.

Hvis du har besluttet dig få at gå i gang med at prøve mindmapping, så kan du herunder finde anmeldelser af nogle af de oftest anvendte.

Mindmap bøger

“How to mind map” af Tony Buzan:

Tony Buzan er grundlæggeren af Mind Map og med denne bog skuffer han ikke. Den er yderst simple og letlæselig, samtidig med at læseren stille og roligt bliver introduceret til metoder og teknikker for Mindmapping. Den fylder kun 100 små sider og du er hurtigt igennem den, tilgengæld kan du med “How to mind map” af Tony Buzan på en tilgængelig og let måde finde ud af om mindmapping er noget for dig.

Du kan købe bogen på Amazon her:

“Mindmapping” af Joyce Wycoff:

Her har vi med en mindmap bog at gøre som bevæger sig op på det mere konceptuelle og teoretiske plan for hvorfor mindmapping er en god idé. Bogen forklare hvordan vores højre og venstre hjernehalvdel af halvdel har forskellige evner, som er anvendelige i forskellige situationer som du via Mind maps kan drage nytte af. Bogen forklare også hvordan du med mindmapping kan stimulere og udvikle din kreativitet, kan hjælpe dig til at skrive nemmere, kan hjælpe dig med at styre projekter, brainstorme, samt hvordan mind maps kan bruges til at styre møder. Til sidst har den også et kapitel omkring hvordan du kan bruge mindmapping til personlig udvikling.

En meget anbefalelses værdig bog for middel til øvede mindmap brugere.

Du kan finde bogen på Amazon her:

Danske Mindmap bøger:

Her er et par Danske Mindmap bøger som du også kan læse.

“Mindmaps” af Marianne Kibenich:

En grundbog til hvordan du laver mindmaps. Den kan være lidt kedelig i sin form, men tilgengæld tager den dig på struktureret vis igennem hvad mindmaps er, hvordan de virker og hvordan de bør laves. Der præsenteres et væl af øvelser, hvor læseren opfordres til at gå igang med at mindmap, hvilket kan være godt for den utrænede at gå igang med.Ikke en favorit men også læs værdig.

“Visuel Mind Mapping” af Kirsten Andersen og Claus Bekker Jensen

Har vi med en Mindmapping bog at gøre som er god, letlæselig og underholdende. Underholdingen bliver leveret i kraft af Claus Bekker Jensens altid farverige og interessante tegninger som giver dig lyst til at læse hurtigt, så du kommer videre til næste side med den næste fantastiske illustration. Bogen introducere meget projekt baseret brug af mindmapping. F.eks. forklaret ved del 1 enkel mind map teknik, 2 del Veksel tænkning, 3 visualisér dine tanker osv. Du får meget jordnære teknikker og områder hvortil mindmapping kan anvendes. God.

“Præsentationer der fænger” af Kirsten Andersen, Marianne Bach Nielsen og Claus Bekker Jensen

Denne bog handler mere indirekte om mindmapping end de ovennævnte bøger. Her forklares hvilke virkemidler du kan bruge når du skal præsentere ting, hvordan du kan skabe et samspil mellem PowerPoint, overheads, skilte, tavle, whiteboard, cd’er, videoer og meget mere. Bogen er en direkte opfølger til dig som har forstået hvad mindmapping går ud på og hvorfor det giver mening af udnytte både venstre og højre hjernehalvdel.

Brug bogen når du vil til at bringe mindmapping ind i din dagligdag.

Hvis du er på udkig efter gratis mindmap programmer så klik videre og find dem her.

Du er velkommen til at kontakte for at høre nærmere omkring mindmap bøgerne.


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Om Kreativ Mind Mapping - January 16, 2012

    […] Mindmap Bøger […]

  2. Mød to Mindmap forfattere i dette interview - February 3, 2012

    […] Mindmap Bøger […]

Leave a Reply