Joyce Wycoff – En glimrende mindmap forfatter

Joyce Wycoff er forfatter til en af de allerbedste mindmap bøger: ”Mindmapping: Your Personal guide to Exploring Creativity and Problem-Solving”. Hun blev født den 17. december 1945 og har en bachelor grad i Økonomi fra Oklahoma State University, samt en MBA omkring finansiering fra National University. Endvidere er hun også uddannet bogholder.

Hun har en bred baggrund indenfor management og marketing og dyb forståelse for organisationers evner til at innovere. Hendes tidlige karriere fandt sted indenfor bogholderi og finansiering både i store og små virksomheder.


Det gør hende til en unik blanding solide forretningsevner og stor forståelse for principperne der afgør virksomheders evne til innovation. Indenfor disse felter arbejder hun som taler, træner og konsulent.

Endvidere er Joyce Wycoff fokuseret på at få flere skole til at tænke innovativt og forsøge at lærer børn at tænke mere innovativt for derigennem at gøre verden til et bedre og mere nyskabende sted.

Hun har skrevet flere bøger omkring innovation og kreativitet inklusiv emner som mindmapping, transformativ tænkning, Evner til at tænke innovativt med flere. Mange af hendes bøger er både bestsellere og oversat til mange forskellige sprog. Derudover blogger hun hver uge og medvirker stadig ofte i blade og magaziner i forbindelse med emner der relatere sig til hendes kompetencer.


Joyce Wycoff

Som konsulent har hun arbejdet med både store og små virksomheder blandt andet: The Coca Cola Company, The Clorox Company, 3M, Lucent Technologies, Fleet and Industrial Supply Center, US Navy og Non-profit Organisationer. I alle disse organisationer har hun arbejdet på at forbedre deres evne til at løse problemer, styre projekter og udvikle medarbejderes potentialer og fantasi.

I 1982 læste Joyce Wycoff bogen ”In search of excellence”, hvor hun eftersigende fortæller at hun kunne se at der var virksomheder rundt om i verden som arbejder på meget mere interessante og spændende måder end den måde de arbejdede på i hendes virksomhed. Det førte hende til at begynde at dygtiggøre sig indenfor innovation og kreativitet. 11 år efter at læst bogen ”In search of excellence”, i 1993, lancerede Joyce Wycoff platformen kendt som: The Innovation Network, and the true spirit of innovation. I 2002 var hun med til at starte en ny gruppe af innovative ledere. I dag er ”The Innovation Network” kendt som en leder indenfor innovations tænkning, uddannelse, coaching og konsulent hjælp til organisationer rundt omkring i verden som ønsker at være mere kreative og innovative.

Joyce Wycoff er passioneret for at hjælpe mennesker med at udforske deres personlige kreativitet. Hendes egen rejse af dette spor fokuserer blandt andet på poesi og intutive maling, noget som også er inkluderet i mange af de kurser som hun afholder. I de 9 år brugte på at skabe ”The innovation network” har hun udviklet kraftfulde modeller for innovation og kreativitet, som kan findes på deres hjemmeside.

Endvidere er Joyce Wycoff også blevet fremhævet i blandt andet det ledende teknologi magasin Fast Company for at være en ekstra dygtig tænker.


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

, ,

No comments yet.

Leave a Reply